Inomhusverksamhet

Från vecka 49 får vi återigen ha öppet för inomhusverksamhet, det innebär att vi kan som innan stängning fortsätta med våra grupper med begränsat antal deltagare de två veckorna som är kvar innan juluppehållet. Vi kommer ha drop in men med ett maxantal vuxna besökare för varje grupp.                                       

I vår småbarnsgrupp för barn upp till 12 månader är maxantalet 5 vuxna besökare och vår förmiddagsgrupp för de med barn upp till sex år har maxantal 10 vuxna besökare. Ta gärna med egen leksak till ditt lilla barn.

På öppna förskolan har vi kvar de tidigare rekommendationerna gällande att alla i hela familjen ska vara symtomfria (inga övriga familjemedlemmar som är sjuka), samt att man ska ha två dagar som man är symtomfri innan man kommer till oss. 

 

Självklart så fortsätter vi att hålla avstånd, tvätta händer och inte komma på öppna förskolan om ni har det minsta förkylningssymptom.

Har ni frågor och funderingar är  ni välkomna att höra av er,

För ovaccinerade gäller samma restriktioner som de tidigare rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten gällande testning, karens – se deras hemsida för mer information.

Planering kommer snart.

 

 

1 december 2021