Start kurs i babymassage

En möjlighet för dig som förälder att fördjupa och utveckla samspelet med ditt barn.

Den fysiska närheten mellan barn och vuxen är viktig för barnets förmåga till närhet senare i livet.

Kärleksfull beröring av huden, kroppens största organ som ger en upplevelse av kontakt, kommunikation, glädje och innerlighet.
Vi kommer att arbeta praktiskt och träna med ditt barn för att du lättare ska kunna omsätta det i vardagen.

"Spädbarnsmassage kan: -utveckla den kärleksfulla, känslomässiga bindningen mellan förälder och barn -stärka förmågan att tyda barnets kroppsspråk och signaler -hjälpa barnet att slappna av -stimulera och reglera barnets andning blodcirkulation och matsmältning -hjälpa barnet att frigöra stress -ofta lindra barnets besvär vid magknip och koliksmärtor

Kursen omfattar 4 tillfällen på 1-1,5 timme per gång. Max 6 deltagare. Passande ålder på barnet är 1- 4 månader (max 5 månader)
Kostnad 350 kr och då ingår olja och kursmaterial.

Kurstillfällen:
måndag 10 spetember kl 13.30- 15